Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dziewczyny lubią brąz?//jak wyjść

Gość ���

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy dziewczyny lubią chłopców z dywizji brązowych ?? jak to śpiewał rysiek:

http://www.youtube.com/watch?v=S2Hs_E0-tXU

dobra a tak na serio

no i ja jestem w tym brązie 2 i nie mogę wyjść choć oceniam swoje umiejętności na wysoką platyne/niski diament

powiedzcie mi co mam zrobić żeby pozbyć się noob teamow?

8aai.png

moje konto jak coś moge podać nick

Opublikowano

Jak byś zasługiwał na powiedzmy Diament to spokojnie byś wyccarował wszystko i byś wyszedł.

Nie możesz wyjść? to znaczy że nie zasługujesz bo ktoś ze skillem spokojnie by to carroywał.

PS. Będzie za niedługo 4 sezon to będziesz miał szanse.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wygrywać gry, sprawdzony sposób! Fajna ta piosenka :D

Jak siedzisz w brązie to na niego zasługujesz, aby wyjść wyżej musisz zacząć lepiej grać :3

Opublikowano

Wygrywać gry, sprawdzony sposób! Fajna ta piosenka :D

może powiesz jak? masz jakieś tajniki wygrywania gier?
Opublikowano

Ehh ,kolejny który ceni swoje umiejętności zbyt wysoko ,mogę się założyć ,że jakby ktoś Ci dał konto platyna I to byś spadł do V wciągu miesiąca ...

Topic: Powiem tak graj graj graj... Ja boostowałem koledze konto z brązu V do silvera V i jakoś się udało ;]...

Hah ,pamiętam jak na początku drugiego sezonu też mówiłem "Ja zasługuję na platyne" albo "noob team" ,teraz jestem troszkę wyżej i śmieszy mnie to bo według mnie nie zasługuję nawet tam gdzie jestem tylko jakieś 2 devizje w dół

Opublikowano

Wysoka samocena ale mimo wszystko jesteś gównem z brązu. l2p tyle.

Jak byś grał jak mówisz byś wygrywał 90% gier w tej chujowej dywizji.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Wysoka samocena ale mimo wszystko jesteś gównem z brązu. l2p tyle.

Jak byś grał jak mówisz byś wygrywał 90% gier w tej chujowej dywizji.

dobra niewyzywaj się chłopcze albo zapraszam do poznania :)))

i gram dobrze tutaj macie moje statystyki lolking powiedzcie co zmienic

81l4.png

Opublikowano

graj duo z kolegami

jeśli twój skill jest tak wysoki to nawet supportem powinieneś wygrywać, tak jak ja soną ad (lol) na midzie. line swap i op xD

2vlp0kh.png

Opublikowano

Jak widzę te statystki to się nie dziwie że w brązie siedzisz niczym się nie wyróżniasz od normalnego Brązu

powodzenia na nic więcej nie zasługujesz i zrozum to. PS jak coś to mogę przyjechać do Poznania

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jak widzę te statystki to się nie dziwie że w brązie siedzisz niczym się nie wyróżniasz od normalnego Brązu

powodzenia na nic więcej nie zasługujesz i zrozum to. PS jak coś to mogę przyjechać do Poznania

to jest troll a ty już na poważnie, koleś ma diament/platyne -,0

@top

Wykup boosta u kogoś i graj w czelendzeze

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Hahahahhaa, te statystyki mnie rozjebały. Dla takich statystyk to powinien być odzielny poziom.

Coś al'a

~ Ultra noob

kilka krągów niżej niż bronz.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

witam,

dobra a tak na serio

no i ja jestem w tym brązie 2 i nie mogę wyjść choć oceniam swoje umiejętności na wysoką platyne/niski diament

1326387226_by_najlepsze0memy_500.jpg?132

//Proponuję przeczytać mój 3 poradnik. Tam znajdziesz odpowiedź.

#Edit

Co do pytań o statystyki "co zmienić"

to proponuję grę.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

koleś up w czółko sie puknij może zmądrzejesz

copyright-troll.jpg

Czy ja ci wyglądam na trola ?

photo-1027706.jpg?_r=1381837383

i ten elo boosting to co to robi? sprawdzone to chociaż?

Opublikowano

koleś up w czółko sie puknij może zmądrzejesz

copyright-troll.jpg

Czy ja ci wyglądam na trola ?

photo-1027706.jpg?_r=1381837383

i ten elo boosting to co to robi? sprawdzone to chociaż?

Elo boosting nie dla biedoków.

A to takie cos ze ci konto kradna a ty płacesz bo straciles pieniadze swojego życia.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Graj ADC,nafarm się i potem w tf'ach double/penty i te sprawy .

@piosenka fajna,ale trzeba się wziąść za wyjście z brązu.

Opublikowano

witam, czy dziewczyny lubią chłopców z dywizji brązowych ??

Co ty laski lecą na gold+, a niektórym wybrednym to nawet platyna nie pasi.

Jak by twój poziom był wyższy od brązu to byś umiał wyjść. Mój kolega w s3 trafił do brązu i bez problemu z niego wyszedł, później z silvera, a w S4 planuję jakąś platynke/diamencik, więc jeśli uważasz się za platyne to bez problemu wycarrował byś grę 4 vs 5 z dwoma trollami w teamie, ale najwidoczniej brąz to twój poziom i będziesz tam siedział póki się nie nauczysz lepiej grać.

Opublikowano

Hahahahhaa, te statystyki mnie rozjebały. Dla takich statystyk to powinien być odzielny poziom.

Coś al'a

~ Ultra noob

kilka krągów niżej niż bronz.

może drewno 1-5?

statystyki fatalne. taka ilość farmy przypada na średni 15lvl. radziłbym zostać w bronzie, a może nawet spaść niżej a nie psuć gry ziomkom z bronze 3(tam się nie nadajesz, przykro mi) i wyżej w silverach

2vlp0kh.png

Opublikowano

hahahahah dopierdolies jak hitler do pieca. Nie umiesz wyjsc z brazu a oceniasz sie na diament ahahahah o kurwa xD nie da sie pozbyc noob teamow, tylko trzeba wycarrowac, ale co to wycarrowac braz dla diamentu xD

@edit

mobilna wersja op :D 3 razy wysyla to samo

Opublikowano

Bylem w bronze V 700 elo ; p pogralem troche normali wbilem silvera .potem runy zlozylem postaci dokupilem i tera w tamtym tyg od piatku do niedzieli wybilem sie z s3 Olp do s1 17lp i planuje golda jak nie wbije to i tak bd ucieszony bo wkoncu wyccarowalem ze do silvera 1 bez gownianego elo boostingu

Opublikowano

ja mam ten sam problem ciagle nie moge wyjsc z mojego braz 4 pumy morgany ale czuje ze gram jak diament bo zawsze wygrywam linie a przegrywam gre przez nob timy

jakbys znalazl jakis sprawdzony sposub na wyjscie z brazu 4 to mozemy pograc duo bo dwa diamenty to super sprawa : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...